Trygg leverantör av fasadarbeten i Skåne

Trygg leverantör av fasadarbeten i Skåne - NS Fasad AB - fasadrenovering, putsfasad och fasadbyte

Trygg leverantör av fasadarbeten i Skåne

Att välja en trygg leverantör av hantverksarbeten är viktigt. Hos NS Fasad finns lång erfarenhet av byggbranschen och fasadarbeten.

Läs mer här om NS Fasad och våra fasadarbeten i Skåne

KUNSKAP INOM FASADBYTEN TILL TVÅSTEGSVENTILERADE FASADER

Att välja ett seriöst företag när man tar hjälp med någon typ av hantverksarbete är viktigt för att man ska kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som möjligt. Det kan vara allt från ett bygge av en altan eller ett garage till renoveringar inne i huset. Det kan också vara en renovering eller ett byte av en fasad. NS Fasad i Skåne startades 2015 men inom företaget finns cirka tio års erfarenhet av fasadbyten. Personalen är utbildad inom fasadbyten med fasadsystem från leverantören STO Skandinavien.

Vi arbetar med fasadbyten och fasadrenoveringar i Skåne med kompetens inom byte från så kallade enstegstätade fasader till tvåstegsventilerade fasader. En tvåstegsventilerad fasad innebär en fasad som förutom sådant som isolering, gips och annat även har en reglad luftspalt. I luftspalten får fukten chansen att transporteras bort istället för att bli kvar och påverka fasaden negativt.

Om man har en enstegstätad fasad så är risken stor att man med tiden för problem med fukt och mögel. Det finns därför anledning att se över sin fasad till huset i Skåne och utföra ett fasadbyte om så är nödvändigt.

FASADARBETEN PÅ FASTIGHETER I SKÅNE

Förutom fasadbyten på hus i Skåne hjälper vi även till med att åtgärda sådant som sprickor och annat i putsfasader. Genom att ta hand om sin fasad kan man se till att den håller bättre och undvika att man får stora skador i fasaden.

Hör gärna av dig för att veta mer om våra fasadbyten och andra fasadarbeten i Skåne samt för att boka in din hjälp.