Vi använder STO fasadsystem

Vi använder STO fasadsystem - NS Fasad AB - fasadrenovering, putsfasad och fasadbyte i Skåne

Vi använder STO fasadsystem

Vid våra fasadarbeten med fasadbyten och renoveringar i Skåne använder vi oss av material av kvalitet. Vi använder fasadsystem från leverantören STO.

Läs mer om våra fasadarbeten i Skåne

FASADARBETEN I SKÅNE MED STO

NS Fasad utför arbeten på fasader i Skåne med både nybyggnationer och renoveringar. Vi hjälper dig med att byta ut din enstegsventilerade fasad till en fasad som istället är tvåstegsventilerad med en luftspalt där fukten kan transporteras bort från fasaden. Om man inte byter ut sin enstegsventilerade fasad är risken stor att man med tiden får fuktskador. I ett land som Sverige så sliter vinterhalvårets väder och vind på många typer av konstruktioner och fukten kan ha en negativ påverkan på fasaden.

När vi utför fasadarbeten vid nybyggnationer eller renoveringar i Skåne så använder vi oss alltså av fasadsystem från leverantören STO. Vi använder oss av deras ventilerade putssystem som heter StoVentec som ger en särskilt bra ventilering av fasaden. STO är en ledande leverantör av fasadsystem på marknaden som är verksam världen över.

Vid våra arbeten med fasader i Skåne kan vi alltså hjälpa dig med att byta ut ditt fasadsystem och putsa om din fasad. Om du har en fasad som är i ett bra skick men behöver en mindre renovering kan vi även hjälpa till. Det kan till exempel vara genom att laga sprickor som har bildats i putsfasaden.

HÖR AV DIG FÖR FASADARBETEN I SKÅNE

När du anlitar oss för ett arbete på din fasad i Skåne kan du alltid känna dig trygg med att vi använder material av kvalitet genom att vi arbetar med STO:s fasadsystem. Om du vill veta mer om det material som vi arbetar med eller vi ha hjälp med ett fasadarbete på ditt hus i Skåne får du mer än gärna kontakta oss.