Fasadarbete vid renovering och nybyggnation i Skåne

Fasadarbete vid renovering och nybyggnation i Skåne - NS Fasad AB - fasadrenovering, putsfasad och fasadbyte

Fasadarbete vid renovering och nybyggnation i Skåne

Vi på NS Fasad utför fasadarbeten i Skåne med fasadrenoveringar och fasadbyten. Till oss kan du alltså vända dig för hjälp med fasadarbeten i samband med en renovering av en fastighet och en fasad, men även i samband med en nybyggnation.

Läs mer här om våra tjänster inom fasader i Skåne

FASADBYTEN OCH FASADRENOVERINGAR

Vid våra arbeten med putsfasader i Skåne så arbetar vi med att bygga tvåstegsventilerade fasader i samband med nybyggnation eller renovering. Om det gäller ett fasadbyte vid en fasadrenovering så byter vi ut en enstegsventilerad fasad mot en tvåstegsventilerad. I en tvåstegsventilerad fasad finns en luftspalt inbyggd där fukt kan transporteras bort istället för att angripa fasaden.

En fasadrenovering kan också innebära mindre fasadarbeten istället för ett helt fasadbyte. Det kan då innebära att vi lagar sprickor som kan ha uppstått i putsfasaden. För att undvika att en fasad får problem med fukt så är det bra att se över den med jämna mellanrum och laga de sprickor som kan ha uppstått.

För att ett fasadarbete med en putsfasad ska få ett bra slutresultat gäller det både att ha rätt kunskaper samt använda sig av kvalitativa produkter. Vid våra arbeten med fasader i Skåne använder vi oss av fasadsystem från leverantören STO. STO är en leverantör på marknaden som finns över hela världen.

FASADARBETEN OCH ANDRA TJÄNSTER

Det finns alltså olika typer av fasadarbeten som kan behövas beroende på vilket skick som din fasad i Skåne är i samt vilken typ av projekt det handlar om. Förutom fasadarbeten så har vi också våtrumsbehörighet.

Hör gärna av dig till NS Fasad för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom fasadarbeten som fasadrenoveringar, fasadbyten och annat samt för att boka in ditt fasadarbete och andra arbeten i Skåne.