Dags att boka fasadinspektion i Skåne

Dags att boka fasadinspektion i Skåne - NS Fasad AB - fasadrenovering, putsfasad och fasadbyte

Dags att boka fasadinspektion i Skåne

Om man har otur kan en fuktig fasad med tiden leda till att man får fuktskador som exempelvis mögel och röta. Hösten är nu på ingång och det kan vara bra att inspektera sin fasad i Skåne innan vinterhalvåret kommer med regnigare och fuktigare väder.

Läs mer här om våra de tjänster som vi erbjuder inom fasadarbete i Skåne

UPPTÄCK SKADOR UNDER EN FASADINSPEKTION

När hösten nu är på ingång kan det vara en bra idé att utföra en fasadinspektion på sin fasad i Skåne för att se vilket skick som fasaden är i och se till att fixa fasaden innan eventuella problem blir värre när det kallare vinterhalvåret kommer.

Om det finns tecken på att fukt har tagit sig in i fasaden och den har blivit skadad kan ett fasadbyte bli aktuellt. Det kan också vara så att din fasad i Skåne har mindre skador, som skulle kunna bli större, och som det är bra att nu åtgärda. Det kan exempelvis vara sprickor i en putsfasad.

Vid våra fasadarbeten i Skåne gör vi fasadinspektioner, renoveringar av fasader och fasadbyten. Vid fasadbyten så byter vi ut så kallade enstegsventilerade fasader till tvåstegsventilerade. Det är ett fasadsystem med en luftspalt som ser till att få bort fukten från fasaden, som annars kan blir kvar och ställa till med stora problem. Vid en renovering kan det handla om putsningar av olika omfattning, beroende på din fasads behov.

FASADINSPEKTIONER OCH ANDRA TJÄNSTER I SKÅNE

Om du vill veta vilket skick som din fasad på ditt hus i Skåne är i så får du gärna höra av dig till oss för en fasadinspektion innan höstens stormar är här.

Förutom fasadinspektioner och fasadarbeten kan vi även hjälpa dig med snickeriarbeten och vi har även behörighet för att utföra arbeten i våtrumsutrymmen.